כניסה
למנויות
צרו קשר

סלט מבושל- פטריות פורטבלו ושלל בצלים של ורד

סלט מבושל- פטריות פורטבלו ושלל בצלים של ורד

 

רכיבים:

6-7 פטריות פורטבלו גדולות ובשרניות ,שטופות וחתוכות לקוביות בינוניות.

1 בצל סגול גדול חתוך לרצועות דקות.

1 בצל רגיל גדול חתוך לרצועות דקות.

5 שיני שום כתושות.

4 גבעולי בצל ירוק קצוצים דק. 

מלח

פלפל שחור

מעט שמן זית להשחמת הבצלים. (לא חובה. ניתן לאדות גם ללא שמן)

 
 
אופן ההכנה:

במחבת נון סטיק משחימים את הבצלים עם השום.

לאחר שהבצלים שחומים ,מוסיפים את הפטריות. מבשלים תוך כדי ערבוב על אש בינונית -גדולה כ 15-10 דקות,עד שהפטריות מבושלות .

מתבלים.

מעבירים לקערה.

 כשהפטריות בטמפרטורת החדר,מוסיפים את הבצל הירוק. מערבבים.

שומרים במקרר.


כיצד נתייחס?
נתייחס לסלט כתוספת ירק חופשית שניתן לשלב חופשי בגדר ההגיון, בזמן ארוחה.

להאמין. לפעול. להגשים.