סלט מבושל- פטריות פורטבלו ושלל בצלים של ורד
סלט מבושל- פטריות פורטבלו ושלל בצלים של ורד
רכיבים:
6-7 פטריות פורטבלו גדולות ובשרניות ,שטופות וחתוכות לקוביות בינוניות.
1 בצל סגול גדול חתוך לרצועות דקות.
1 בצל רגיל גדול חתוך לרצועות דקות.
5 שיני שום כתושות.
4 גבעולי בצל ירוק קצוצים דק.
מלח
פלפל שחור
מעט שמן זית להשחמת הבצלים. (לא חובה. ניתן לאדות גם ללא שמן)
אופן ההכנה:
במחבת נון סטיק משחימים את הבצלים עם השום.
לאחר שהבצלים שחומים ,מוסיפים את הפטריות. מבשלים תוך כדי ערבוב על אש בינונית -גדולה כ 15-10 דקות,עד שהפטריות מבושלות .
מתבלים.
מעבירים לקערה.
כשהפטריות בטמפרטורת החדר,מוסיפים את הבצל הירוק. מערבבים.
שומרים במקרר.
כיצד נתייחס?
נתייחס לסלט כתוספת ירק חופשית שניתן לשלב חופשי בגדר ההגיון, בזמן ארוחה.
